Wonderland - exista un loc ce nu se aseamana cu niciun alt loc de pe pamant

Va invitam cu mic cu mare, dar mai ales cu mic, sa pasiti pragul unei lumi cum n-ati mai intalnit. Un loc de unde copiii pleaca cu altfel de amintiri: nemaipomenit de colorate, educative și pline de haz. O lume magică, un loc cu stofa de poveste lunga: Wonderland!

Un univers miraculos si surprinzator, inspirat din povestea "Alice in Tara Minunilor". Veți găsi pălăria iepurelui cu ceas în buzunar, uși închise, pe care numai copiii le pot deschide, o gaura de cheie prin care incapchiar si adultii, scăune le înformă de prăjiturele, un labirint misterios cu cotloane intunecate, o camera aparte dedicata jocului de Minecraft, o mare sala de creatie si de petreceri, coltul filmelor pentru copiisi o scena care asteapta ca talentul sa ia viata.

La noi, orele de joaca sunt nesfarsite, presarate cu ateliere de gatit, ateliere de creativitate, cursuri distractive de bune maniere, limbi straine ori matematica amuzanta, ateliere de pictura si desen, ateliere de modelaj si cate si mai cate, tot ce vrem ca cei mici sa invete in joaca!

Dupa ce ne vor pasi pragul, la fel ca Alice din Tara Minunilor, cei mici se vor intreba: "De ce aceasta zi este atat de deosebita de celelalte?" Raspunsul, dragii nostri, se afla in sufletul lor de copii care au stiut atat de firesc sa se bucure de-un loc cum nu e altul pe pamant. Noi le pregatim ce avem noi mai pretios si mai bun, dar copiii fac din Wonderland un loc magic, un locunic, la fel ca fiecare dintre ei.

Si va mai spunem un secret: la fel ca-n povestea lui Alice, in Wonderland, toata lumea iese invingatoare!

Intrebari frecvente

Cate ore imi pot lasa copilul la voi?

Tariful este identic indiferent daca lasati copilul o ora sau pe toata durata programului Wonderland Studio.

Exista un restaurant in apropiere pentru parinti, in perioada in care copii sunt la locul de joaca ?

Da! La parter, in cadrul grupului nostru veti gasi bistro Atelier Gourmanderie, atelier culinar in cadrul caruia veti gasi preparate italienesti si internationale intr-o ambianta memorabila.Daca copii sunt la locul de joaca, cat timp parintii servesc masa, veti beneficia de un discount pentru copii. Tariful va fi de 15 lei/copil.

Cu cat timp inainte trebuie sa fac rezervare pentru petrecerea de ziua copilului meu?

Va recomandam sa ne sunati la numarul 0723364006 sau sa ne scrieti e-mail la info@wonderlandstudio.ro cu doua saptamani inainte de eveniment pentru a verifica disponibilitatea in cadrul programului nostru si pentru a stabili toate detaliile petrecerii.

Cati copii pot lua parte la un eveniment ?

Capacitatea maxima pe care o avem pentru o petrecere este de 30 de copii.